Holm sweet holm

Als je bij Sannie thuis op visite komt, krijg je niet alleen sublieme koffie, het is ook nog eens vergezeld van een luxe bonbon en een warme glimlach – gastvrijheid zit in haar bloed. Sannie is het gezicht van Bed & Breakfast Holm. Met haar partner Richard aan haar zijde doet ze er alles aan om jou een bijzondere en ontspannen tijd te bezorgen. Ze heeft daarbij veel aandacht voor de details die maken dat jij je welkom voelt.

De bed & breakfast bevindt zich in de nok van een 19e-eeuws herenhuis in het historische centrum van Groningen. Toen Sannie en Richard het monumentale pand kochten, troffen ze een verloederde zolderruimte met veel potentie. De twee rechterhanden van Richard maakten er een juweel van een loft van waarbij zorgvuldig werd nagedacht over kleuren, materialen en details. Met veel passie voor sfeer en omgeving deed Sannie de aankleding – een mooie mix van vintage en
modern design. Het werd een verblijf dat huiselijk, warm en luxe aanvoelt.

Holm refereert naar de straatnaam Munnekeholm, waar de monniken van het Klooster van Aduard hun refugium hadden. Oorspronkelijk zou het de oostoever van de Drentsche Aa in Groningen geweest zijn, ‘holm’ wijst op een zandige hoogte. Wanneer je nu de voordeur achter je dichttrekt, sta je meteen in het bruisende centrum dat tegenwoordig een overvloed aan bijzondere hotspots herbergt. Sannie weet deze hotspots als geen ander te vinden, zij vertelt je graag waar je moet zijn voor een verrassende lunch of een origineel cadeau.

Welkom in Groningen, make yourself at Holm.

Nu boeken